Social Network

info@oramasolutions.com 2311 - 274 568
info@oramasolutions.com 2311 - 274 568

Υπηρεσιες και στοχοι της εταιρειας μας εφαρμοζοντας την Μηχανικη Οραση

machinevision

Εχουμε σαν κύριο τομέα ενασχόλησης τον αυτοματισμό σε γραμμές παραγωγής με έξυπνες κάμερες. Πρόκειται για την γνωστή πλέον τεχνολογία της μηχανικής όρασης που με την συμβολή της στις γραμμές παραγωγής εκτοξεύει την παραγωγικότητα.

ΣΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΑΣ

001

technical_support

Βελτίωση της παραγωγικής διαδικασίας

Με καινοτόμες ιδέες συμβάλουμε στην βελτίωση της παραγωγής σε όλα τα επίπεδα. Διασφαλίζουμε την ποιότητα 100% σε όλα τα προϊόντα ένα προς ένα ώστε αυτά να πληρούν τις απαραίτητες προδιαγραφές. Μειώνουμε το κόστος γιατί προλαβαίνουμε τα παράπονα και τις επιστροφές καθώς επίσης και ένα πρόβλημα που ίσως οδηγούσε σε τεράστιες ποσότητες ελαττωματικών. Αυξάνουμε την ταχύτητα της παραγωγής αφού οι κάμερες υποστηρίζουν πολύ μεγάλες ταχύτητες μέχρι και 500 ελέγχους το δευτερόλεπτο.

RELATIONSHIP

Χτίσιμο ισχυρού δεσμού συνεργασίας με εσάς.

Κάνουμε το πρόβλημα δικό μας και νιώθουμε της ανάγκες σας. Το μοτο της εταιρείας είναι "βλέπουμε το πρόβλημα μέσα από τα μάτια σας" έτσι είμαστε σε θέση να αντιμετωπίζουμε το πρόβλημα σαν να ήταν δικό μας. Είμαστε σε συνεχόμενη επαφή με εσάς ώστε να νιώθετε ασφαλείς για την παραγωγή σας όλες τις μέρες του χρόνου. Ήρθαμε για να μείνουμε και επιδιώκουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και συνεργασία.

support

Εξέλιξη της τεχνογνωσίας πάνω στο αντικείμενο

Η τεχνολογία εξελίσσεται με γοργούς ρυθμούς και εμείς πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση ώστε να προλαβαίνουμε όλες τις εξελίξεις. Με συχνές εγκαταστάσεις και υπηρεσίες συμβάλουμε και εμείς στην εξέλιξη της.

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΟΡΑΣΗ

support_header

Μετά από συνεννόηση με τον εκάστοτε υπεύθυνο μπορούμε να επισκεφτούμε την γραμμή παραγωγής και να μας υποδείξετε το πιθανό πρόβλημα που σας απασχολεί. Επίσης υπάρχει η περίπτωση να προτείνουμε  εμείς λύσεις που θα σας βελτιώσουν την παραγωγή .Μπορείτε μετά από επικοινωνία να μας στείλετε τα δικά σας δείγματα έτσι ώστε να τα μελετήσουμε και να εκτιμήσουμε το μέγεθος του προβλήματος και κατ’ επέκταση το σύστημα που θα χρειαστείτε.Μπορούμε να σας επισκεφτούμε για  επιτόπου επίδειξη με έξυπνη κάμερα η οποία θα προσαρμοστεί στην γραμμή σας για να εκτιμήσετε την λύση που προτείνουμε.Παρέχουμε πλήρη εγκατάσταση συστημάτων σε σημεία που βολεύει στην παραγωγή χωρίς να χρειαστεί κάποια παρέμβαση σε αυτήν και καταναλώνοντας το μικρότερο δυνατό χώρο.
Επίσης αναλαμβάνουμε εγκαταστάσεις αυτοματισμών όπως σταθμοί απορρίψεως – alarm – plc κ.α.Παρέχουμε ολοκληρωμένο σέρβις στα συστήματα μας που διαρκεί όλο το χρόνο και περιλαμβάνει συντήρηση των συστημάτων, προτάσεις αναβάθμισης και διασφάλιση σωστής λειτουργίας μέσα από τακτικές επισκέψεις στον χώρο της παραγωγής.Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε προϊόντα τα οποία έχουν σκοπό να κάνουν την εργασία μας ευκολότερη και πιο αξιόπιστη.Υπάρχει η περίπτωση για αντικατάσταση κοινών αισθητήρων με ένα σύστημα μηχανικής όρασης. Επίσης μπορεί να αντικατασταθεί κάποια έξυπνη κάμερα παλιάς τεχνολογίας (η μη επιθυμητής λειτουργίας) με νέας που έχει περισσότερες δυνατότητες. Μετά από μελέτη ενδέχεται να μπορέσουμε να επέμβουμε σε υπάρχον σύστημα για να το βελτιώσουμε.Αναλαμβάνουμε την εκπαίδευση των εργαζομένων της εταιρείας σας ώστε να αποκτήσουν την βασική ειδίκευση που χρειάζεται όταν στην γραμμή παραγωγής υπάρχουν συστήματα μηχανικής όρασης η πρέπει να εγκατασταθούν.Σχεδιάζουμε και παραδίδουμε έτοιμες ανοξείδωτες και μεταλλικές κατασκευές η οποίες περνάν από διαδικασία κοπής με laser και στραντσας.


ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΟΡΑΣΗ

Εξερευνήστε και κατανοήστε την τεχνολογία

ΚΑΜΕΡΕΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΟΡΑΣΗΣ

The Imaging source Usb 2.0 series

The Imaging source Usb 2.0 series

      The Imaging Source USB 2.0 monochrome industrial cameras are suited to many automation, quality assurance, security, surveillance and medical applications. Not only do the cameras offer an exceptional price / performance ratio, but they are also ideal for a variety of demanding tasks. The USB 2.0 CMOS industrial monochrome cameras utilize the […]

The Imaging Source  USB Autofocus Camera

The Imaging Source USB Autofocus Camera

    The Imaging Source monochrome autofocus cameras are ideally suited to applications were the working distance between widget and camera changes. The monochrome autofocus cameras ship with a USB 2.0 interface and extremely sensitive Aptina sensors, which deliver excellent image quality, even in poor lighting conditions. The cameras have very compact casing, which ensure […]

The Imaging Source Usb3 Camera Series

The Imaging Source Usb3 Camera Series

  The Imaging Source USB 3.0 monochrome industrial cameras have been designed for high performance and challenging applications. They are equipped with highly sensitive CMOS or CCD sensors from Sony and Aptina, and feature a variety of input, output, strobe and trigger options via an external Hirose port. The USB 3.0 industrial cameras are manufactured […]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΟΡΑΣΗ

Translate »